Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Ο «Βιβλιότοπος του Δ.Π. Φαλήρου» σε ανοικτή εκδήλωση στον Βόλο



Στο «2ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» το Σάββατο 8 Απριλίου 

Τη χαρά να φιλοξενήσουν την οργανωτική επιτροπή του «Βιβλιότοπου» του δήμου Π. Φαλήρου Αττικής, έχουν οι συνδιοργανωτές, του «2ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο από τις 6 έως τις 9 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, ενώ η συγκεκριμένη δράση, θα γίνει το Σάββατο 8 Απριλίου στη μία το μεσημέρι, σε χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 
Ο Δήμος Π. Φαλήρου, σε συνεργασία με την IBBY και τον Κύκλο Ελληνικού παιδικού βιβλίου διοργανώνουν με συνέχεια και συνέπεια για πέντε χρόνια , εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας του παιδικού βιβλίου. Κάθε χρόνο μια διαφορετική προσέγγιση και θεματική ενότητα. Κάθε χρόνο δράσεις που προσφέρονται  για όλα τα παιδιά του Π.Φαλήρου και όχι μόνο, καθώς και για γονείς και εκπαιδευτικούς. Εκδηλώσεις και δρώμενα με συγγραφείς και  εικονογράφους. «Σκυταλοδρομία» συγγραφής ιστοριών που «τρέχουν» σε όλο το Π.Φάληρο. Εκπαιδευτικοί, πανεπιστημιακοί, γονείς, μαθητές, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, συμμετέχουν ενεργά και ζωντανεύουν τον βιβλιότοπο. 
Η οργανωτική επιτροπή των εκδηλώσεων, αποτελούμενη από τις: Μαρία Μηλαίτη Μαρία Τρύφων και Αγγελική Μαστρομιχαλάκη θα παρουσιάσει την επιτυχημένη  συνταγή που κάνει τις εκδηλώσεις του βιβλιότοπου να είναι πολυεπίπεδες,πολυσυμμετοχικές, διαδραστικές, επιμορφωτικές.  Εκδηλώσεις που προάγουν την φιλαναγνωσία και που δίνουν στο καλό παιδικό βιβλίο την θέση που του ταιριάζει μέσα στο μυαλό και στις καρδιές των παιδιών .
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου