Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Μήνυμα για νέα σχολική χρονιά 2020-2021

 

 

Ως Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου, ευχόμαστε σε εκπαιδευτικούς , γονείς αλλά ιδιαίτερα στους μαθητές, τα παιδιά μας, μια καλή σχολική χρονιά, που ξεκινά με όνειρα, με στόχους και ελπίδα για το μέλλον.

Ιδιαίτερη και δύσκολη ασφαλώς και η φετινή σχολική χρονιά, μακάρι να μην περιέχει κανένα απ΄τα προβλήματα των δύο προηγούμενων ετών και η εμπειρία που αποκτήσαμε όλοι μας, να λειτουργήσει ως «φάρος» για την υπερπήδηση των όποιων εμποδίων.    

Η σημερινή ημέρα βέβαια δεν ενδείκνυται για καταγραφή αιτημάτων ή δυσκολιών, ωστόσο, επειδή η αγωνία μας διακατέχει για την εξέλιξη της σχολικής χρονιάς και κυρίως για την υγεία των παιδιών μας, θέλουμε να ελπίζουμε ότι και τα όσα οι ίδιοι οι γονείς , έθεσαν ή θέτουν στο Υπ. Παιδείας, ως ζητήματα και διαπιστώσεις, να λαμβάνονται υπόψη. Ήταν κάτι που έγκαιρα με επιστολές μας και επικοινωνίες που είχαμε το προηγούμενο διάστημα, ως Ένωση Γονέων Βόλου, το πράξαμε, για το καλό των μελών των σχολικών κοινοτήτων.

Η ευχή μας, εστιάζεται κυρίως στο γεγονός, να δώσουμε λοιπόν το χρόνο και τη δυνατότητα στα παιδιά μας, μέσα απ΄το σχολείο, να δημιουργήσουν χαρούμενες αναμνήσεις, να ατενίσουν με αισιοδοξία το μέλλον, να γίνουν ευτυχισμένοι πολίτες.

Εμείς ως γονείς, λέμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους, να τους στηρίζουμε και να τους δίνουμε την δύναμη που χρειάζονται και ως προς τη συμπαράσταση, ασφαλώς και το ίδιο, ισχύει απ΄την πλευρά μας και προς τους εκπαιδευτικούς.

Καλή σχολική χρονιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου