Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά των ωφελουμένων του Παντοπωλείου



Με τη συμμετοχή της χορωδίας του 30ού Δ. Σχ. Βόλου

Στα πλαίσια του προγράμματος εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την υποδοχή του Νέου Έτους η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης πραγματοποίησε στο Μεταξουργείο εκδήλωση για τα παιδιά των ωφελουμένων του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Νέας Ιωνίας «Ίωνες» . Πιο συγκεκριμένα με το τμήμα αφήγησης με υπεύθυνη την κ. Μαριέττα Βογιατζή παρουσιάζοντας παραμύθι της γνωστής συγγραφέως από τη Νέα Ιωνία, κ. Ελένης Δικαίου, και χορευτικά τμήματα της Εστίας.
Καθοριστική στην επιτυχία της εκδήλωσης ήταν η συμμετοχή της χορωδίας του 30ού Δ. Σχ. Βόλου, μαθητές του οποίου παρουσίασαν και χορευτικά θέματα που είχαν προετοιμάσει οι ίδιοι. Την προετοιμασία της χορωδίας έκανε η μουσικός κ. Ντορίτα Ζερβοπάνου με την συνοδεία των μουσικών Θ. Κεφαλά και Κ. Χαλβέ .
Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι φοιτήτριες του ΠΤΔΕ του Παν/μίου Θεσσαλίας, Σερέτη Ναταλία, Κίτσιου Ειρήνη , οι οποίες με την επίβλεψη και καθοδήγηση της διδάσκουσας του μαθήματος  Θεατρική Αγωγή στο Δημοτικό Σχολείο , κ. Μαγδαληνής Βίτσου, μέλους ΕΔΙΠ του ΠΤΠΕ, πραγματοποίησαν παράλληλο Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Δράματος.
Συντονιστής της εκδήλωσης και υπεύθυνος παρουσίασης ήταν ο διευθυντής του 30ού δ. σχ. Βόλου κ. Πασχάλης Δήμου, ο οποίος συνέβαλε στην επιτυχία της όμορφης εκδήλωσης για μικρούς και μεγάλους καθώς και τα παιδιά για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου