Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Λάβαμε πρόσκληση για επιμορφωτική ημερίδα γονέων

Πρόσκληση για συμμετοχή, σε επιμορφωτική ημερίδα γονέων  και την οποία υπογράφει η κα Τζένη Μωραΐτη 
Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Εργου Προσχολικής ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας, έλαβε η Ένωση Συλλόγων Γονέων .  Όπως αναφέρεται: 

Αγαπητοί γονείς

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά να είσαστε μαζί μας και να παρακολουθήσουμε από κοινού την Επιμορφωτική Ημερίδα για γονείς και εκπαιδευτικούς που διοργανώνουμε την Πέμπτη 20-6-19 στο Αμφιθέατρο της Ι.Μ.Δ., στα Μελισσιάτικα. Για τις λεπτομέρειες παρακαλούμε δείτε την επισυναπτόμενη Πρόσκληση.   Άλλωστε ένα  μέρος από εσάς θα έχετε σχετική ενημέρωση και από το Νηπιαγωγείο σας 
 
Με τιμή
Δρ Τζένη Μωραΐτη 
Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Εργου Προσχολικής 
ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας 


«Πρόσκληση σε επιμορφωτική Ημερίδα για Νηπιαγωγούς και Γονείς»


Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας δια της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής Πολυξένης Μωραΐτη και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία» του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σας προσκαλούν στην επιμορφωτική Ημερίδα που συνδιοργανώνουν για τις/τους νηπιαγωγούς και τους γονείς Νηπιαγωγείων του Νομού Μαγνησίας, την Πέμπτη 20/6/2019, 8.30-14.00, στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου  Ι.Μ.Δ. στα Μελισσιάτικα, στο Βόλο.
Οι νηπιαγωγοί των Νηπιαγωγείων Αλοννήσου, Σκιάθου και Σκοπέλου που δεν θα βρίσκονται στο Βόλο, θα παρακολουθήσουν την Ημερίδα μέσω τηλεδιάσκεψης.     
Τα Νηπιαγωγεία του Νομού Μαγνησίας την παραπάνω ημερομηνία θα παραμείνουν κλειστά. Η παρουσία των εκπαιδευτικών είναι υποχρεωτική.
Επισυνάπτεται Πρόγραμμα Ημερίδας και Πίνακας αποδεκτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου