Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΕΕΕΕΚ: «Ευχαριστίες σε όλους για το λεωφορείο και επόμενος στόχος η δημιουργία Κέντρου Ημέρας»


                                 Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, 
                                  στους εκπροσώπους φορέων που βραβεύθηκαν 

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και σε μία κατάμεστη αίθουσα στο «Ξενία Βόλου», πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα εκδήλωση κοπής πίτας του ΕΕΕΕΚ Βόλου.
Η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Ράνια Καρανικόλα εξέφρασε την ικανοποίησή της, για την τόσο μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο θέμα αγοράς ενός ειδικά διαμορφωμένου λεωφορείου του ΕΕΕΕΚ Βόλου για την κάλυψη αναγκών μεταφοράς των μαθητών του. 
Όπως ανέφερε, έχει σχεδόν συγκεντρωθεί το ποσό, καθώς μετά τις 60.000 ευρώ του ΟΛΒ, στον λογαριασμό συγκεντρώθηκαν άλλες περίπου 30.000 ευρώ, ενώ σήμερα απ΄την Ένωση Συντακτών, θα παρουσιαστεί ο απολογισμός της έκθεσης φωτογραφίας της δημοσιογράφου Ελένης Α. Παπαθανασίου – Αποστολάκη με θέμα «Βόλος η πόλη μου».
Σύμφωνα με την κα Καρανικόλα "μπαίνουμε στην τελική ευθεία και τέλος του μήνα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε την παραγγελία. Είμαστε σε φάση διερεύνησης και έτσι όλοι μαζί το Μάιο, θα σας περιμένουμε να δεχτούμε και να  υποδεχτούμε το λεωφορείο".
Επόμενος στόχος όπως είπε, είναι η ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Ημέρας που όπως τόνισε "Γι αυτό πρωτεύοντα ρόλο παίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την ίδρυση της δομής".

Τιμήθηκαν όσοι βοήθησαν

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι συνοδοιπόροι του Συλλόγου στον αγώνα για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων χρημάτων προκειμένου να αγοραστεί το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο που θα εξυπηρετεί την καθημερινή μετακίνηση των μαθητών με αναπηρίες στο σχολείο και στις εξωσχολικές δράσεις. Βραβεύθηκαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, κ.κ. Γ. Τοζίδης και Παντ. Σκάγιαννης για την χορηγία των 60.000 ευρώ, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας, Δημ. Χορταργιάς και η δημοσιογράφος Ελένη Παπαθανασίου η οποία ενίσχυσε την προσπάθεια μέσα από προσωπική της έκθεση φωτογραφίας, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης που πρότεινε το εγχείρημα μέσα στις σχολικές κοινότητες αλλά και ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βόλου, Ηλίας Κουτσερής για την κινητοποίηση των γονέων και των μαθητών. Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικό πρόγραμμα από την Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Βόλου υπό τη Διεύθυνση του Γιάννη Καρκάλα και συνοδεία στο πιάνο από την Κερασία Σιάρρα, ενώ μέρος και των χθεσινών εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση της δράσης για την αγορά του λεωφορείου.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου