Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Επιστολή της Αντιδημαρχίας Παιδείας Δ, Βόλου προς τους Συλλόγους Γονέων για τα Χριστούγεννα





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Κτίριο Σπίρερ,
Μικρασιατών 81, Βόλος
Tηλ. επικοινωνίας: 2421356826- 56801
Κινητό: 6986000310
Ε-mail: gbontou@yahoo.gr

 
                                      Βόλος 29.09.2016
Προς: Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου
ΘΕΜΑ: «ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 ΣΤΟ ΒΟΛΟ».

Αξιότιμες κυρίες., αξιότιμοι κύριοι,

με στόχο πρωτίστως τη συμμετοχή και την ψυχαγωγία των κατοίκων της πόλης αλλά και την ανάδειξη του Βόλου ως τουριστικού προορισμού για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Βόλου διοργανώνει κύκλο εορταστικών εκδηλώσεων, που ξεκινά από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2017.
Οι εκδηλώσεις αυτές με τίτλο «Ο Βόλος μάς μαγεύει» πραγματοποιούνται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη μας. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, θα λειτουργήσουν Χριστουγεννιάτικο Χωριό και Παγοδρόμιο στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου. Εκτός από το εντυπωσιακά φωτισμένο εμπορικό κέντρο, στην όλη μαγεία των εορτών θα συμβάλει και η φωτισμένη «Αργώ» - το ιδιαίτερο αυτό για την πόλη μας σύμβολο - στο κέντρο της παραλίας του Βόλου. Ο επισκέπτης θα έχει επιπλέον την ευκαιρία να απολαύσει ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες στις πλατείες Αγίου Νικολάου και Πανεπιστημίου, πολιτιστικά δρώμενα στο εμπορικό κέντρο αλλά και πάνω από εκατό εκδηλώσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν στις δημοτικές ενότητες του Βόλου κατά τη διάρκεια του 40ήμερου τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.
Για την έντονη αυτή εορταστική δραστηριότητα, που διοργανώνεται στην πόλη με πρωτοβουλία του Δήμου Βόλου, σάς ενημερώνουμε έγκαιρα προκειμένου να έχετε τον χρόνο να προγραμματίσετε την ενεργή συμμετοχή και του δικού σας σχολείου στις δραστηριότητες αυτές αλλά και να οργανώσετε επισκέψεις σε σημεία ενδιαφέροντος για την παιδική και εφηβική ηλικία κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 2016.
Εντός του ερχόμενου μήνα θα σας ενημερώσουμε εκ νέου με αναλυτικό πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει συγκεκριμένα στοιχεία και ημερομηνίες αλλά και προτάσεις, ώστε μέσα από την συνεργασία μας να βιώσουν όλα τα παιδιά της πόλης μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μαγεία των Χριστουγέννων.


Με εκτίμηση,

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού

Γεωργία Μποντού – Τοκαλή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου