Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Bραβεύτηκαν συμπολίτισσες σε εκδήλωση για τη Μητέρα


Που διοργανώθηκε από τους «Φίλους Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου»

Tην “Μητέρα” και τη συμβολή της σε όλους τους ρόλους από την αρχή της ύπαρξης, μέχρι και σήμερα, τίμησαν οι διοργανωτές εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε απόψε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος. Μέσα από παρουσιάσεις, ομιλίες, ποιήματα, τραγούδια, αλλά και την βράβευση συγκεκριμένων γυναικών, δημιουργήθηκε μια όμορφη και συγκινητική ατμόσφαιρα που κέρδισε την καρδιά, όλων των παρευρισκομένων.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το «Σωματείο Φίλων Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου», με τη συνεργασία των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και εκπαιδευτικών από την Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου και τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών του 16ου και 30ου δημοτικών σχολείων.
Όπως τόνισε στην ομιλία της η πρόεδρος του «Σωματείου Φίλων του Μουσείου» κα Σούλα Μπαρτζιώκα, «τιμούμε τις μητέρες όλου του κόσμου αλλά τιμούμε ιδιαίτερα την ελληνίδα μάνα που σήμερα βιώνει δύσκολες συνθήκες. Η πολιτεία πρέπει να σκύψει πάνω στις πολύτεκνες και τρίτεκνες μητέρες και ιδιαίτερα σε μητέρες που μεγαλώνουν παιδιά με αναπηρία».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν μία πολύτεκνη και μία τρίτεκνη μητέρα, μία μητέρα με παιδί με ειδικές ανάγκες, μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ, μία μητέρα από τη «Φλόγα» και μία μητέρα από τον «Ιππόκαμπο» με παιδί με κινητική αναπηρία.


Πιο συγκεκριμένα, οι πέντε μητέρες που βραβεύτηκαν: Χρυσοβαλάντω Σακκά από το Σύλλογο Τριτέκνων Μαγνησίας, Μαρία Καφίδα- Δήμου από την Ένωση Πολυτέκνων Μαγνησίας, Θάλια Ντούση από τη «Φλόγα», Μαρία Δροσινού από τον «Ιππόκαμπο» και Αθηνά Σταφυλίδου από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών ΑμεΑ.

1 σχόλιο:

  1. Φωτό της Δέσποινας Τσαφετοπούλου, μέλους του Σωματείου των Φίλων του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού μουσείου Βόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή