Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟ:ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ
ΠΡΟΣ:ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΥΠ ΟΨΙΝ:ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ.Κ.ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣ:ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΥΠ ΟΨΙΝ:ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ.ΙΩΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ
ΚΟΙΝ:ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΧ.ΦΥΛΑΚΩΝ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΒΟΛΟΥ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της και καταγγέλει τυχόν απόλυση ή διαθεσιμότητα των σχολικών φυλάκων των σχολείων,συμπαραστεκόμενη στον δίκαιο αγώνα τους!.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την παραμονή των ήδη υπαρχόντων εργαζομένων στα σχολεία του Δήμου μας, ο αριθμός των οποίων είναι ήδη ελλειπής!

Η προσφορά του θεσμού της φύλαξης των σχολικών κτιρίων στην ομαλή λειτουργία της σχολικής κοινότητας,η προστασία απο φθορές-κλοπές-βανδαλισμούς,η προστασία των μαθητών απο εξωσχολικούς και διακίνηση ναρκωτικών,η προσφορά των υπηρεσιών τους πέρα απο τα προβλεπόμενα καθήκοντα τους και γενικά το έργο των σχολικών φυλάκων, τους καθιστά απαραίτητους για την διασφάλιση της απρόσκοπης λειτουργίας των σχολείων μας!!! Χρόνια τώρα, προστάτες και φίλοι των παιδιών μας, συνοδοιπόροι στην σχολική ζωή τους, δίπλα στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς παρέχουν απλόχερα τις υπηρεσίες τους!!

Οι αλλαγές που βιώνουμε τελευταία στην Παιδεία,υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το ΔΗΜΟΣΙΟ-ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ, μεταθέτοντας ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης του κράτους στους γονείς, που καλούνται να καλύψουν λειτουργικές ανάγκες της Εκπαίδευσης! Γεγονός που μας βρίσκει τελείως αντίθετους και δεν θα επιτρέψουμε!!!


                                             ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ
                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    
   

                        ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ          ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου