Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Ευχές για τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων, σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:  “Ευχόμαστε καλή επιτυχία και δύναμη σε όλες τις υποψήφιες και όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Πρόκειται για τις πρώτες μεγάλες δοκιμασίες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά και η αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Τη χρονιά που πέρασε βέβαια, όπως και τις προηγούμενες δύσκολες χρονιές του κορωνοϊού, εσείς, οι ίδιοι οι μαθητές με την υπομονή και τους αγώνες σας για το σχολείο, τη μόρφωση και τη ζωή που ονειρεύεστε, αποδείξατε ότι μπορείτε να είστε μαχητές στις εξετάσεις, μαχητές και στη ζωή. Γι αυτό κι εμείς οι γονείς σας, αγωνιζόμαστε μέσα από τους Συλλόγους Γονέων για ένα σχολείο που θα καλύπτει τις σύγχρονες μορφωτικές σας ανάγκες.

Είτε επιτύχετε όμως είτε όχι, θα πρέπει να έχετε πάντα κατά νου, ότι οι πανελλήνιες είναι απλά μία στάση στη μεγάλη διαδρομή στη ζωή σας. Ο δρόμος της ζωής για όλους σας, μαθητές και μαθήτριες, είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από μια "επιτυχία" ή "αποτυχία". 

Η Παιδεία είναι μια συνεχής διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης, της ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητάς σας. Είναι ο «πηγαιμός για την Ιθάκη»! Τα επόμενα χρόνια θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κατακτήσετε τη γνώση, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να κτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας. Ως γονείς, είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό τον αγώνα, όχι μόνο των εξετάσεων, αλλά όλης σας της ζωής. Σας ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων σας”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου