Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στην Ένωση Συλλόγων Γονέων

 ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ 

ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ. ΒΟΛΟΥ                

Αραχώβης 1 με Μπότσαρη, Κοινωνικό Κέντρο Αγ. Αναργύρων (1ος όρ.)                                     Επικοινωνία: enwsigonewnvolou@gmail.com , http://enosigoneonvolou.blogspot.gr

       Facebook:  Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Με τη συμμετοχή εκλεκτόρων – εκπροσώπων μελών Δ.Σ. συλλόγων γονέων του δήμου Βόλου, από νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 25ης Μαΐου 2022, η εκλογο-απολογιστική συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου.  

 

 Οι 26 εκπρόσωποι των πρωτοβάθμιων σωματείων- συλλόγων γονέων, που παραβρέθηκαν και οι οποίοι αποτελούν μέλη της Ένωσης Συλλόγων, κλήθηκαν να ψηφίσουν τα νέα μέλη του Δ.Σ. που θα συγκροτηθεί τις επόμενες ημέρες.

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εφορευτικής επιτροπής και με τη σειρά ψήφων που έλαβαν, εκλέγονται οι: Ασημίνα Μωραΐτου, Αντώνης Μπέκος, Πέλλα Διαλεχτού, Σταύρος Καραγκούνης, Σταύρος Πετμεζάς, Μαρία Ρέππου  και Αννίτα Σαββίδου.

 

Όλα τα νέα μέλη, δεσμεύτηκαν για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας προς την Ένωση και τους σκοπούς της, ενώ τονίστηκε, ότι θα υπάρξει αξιοποίηση για την επίτευξη των στόχων, και όσων άλλων μελών επιθυμούν να προσφέρουν.

 

Σημαντική κρίθηκε η παρουσία με τις απαντήσεις που δόθηκαν, από το νομικό σύμβουλο της Ένωσης, συμπολίτη δικηγόρο κ. Σταμάτη Παπαγγελή. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου