Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Να εξαλειφθούν τα φαινόμενα εκφοβισμού στα σχολεία



Σημειώνει στο μήνυμά τους προς τους εκπαιδευτικούς  
ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας

Μήνυμα προς τους εκπαιδευτικούς απέστειλε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Γιώργος Πολύζος σημειώνοντας πως πρέπει να εξαλειφθούν από τα σχολεία φαινόμενα εκφοβισμού και βίας και τόνισε πως η Διεύθυνση θα είναι αρωγός στο έργο των εκπαιδευτικών.
Ειδικότερα, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επισημαίνει στο μήνυμά του:
«Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη σωματική και ψυχική για το πολύτιμο και ουσιαστικό έργο σας. Ευχή όλων μας είναι η σχολική χρονιά 2019-2020 να καταστεί δημιουργική και αποτελεσματική. Θα ήθελα εγώ προσωπικά, όπως και όλοι οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να σας βοηθήσουμε σε κάθε δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε και να γίνουμε αποτελεσματικοί και χρήσιμοι αρωγοί στο έργο σας.
Με την αλληλοκατανόηση και τη συναδελφική αλληλεγγύη που όλοι πρέπει να δείξουμε, είναι ζητούμε σε κάθε σχολική μονάδα οι Διευθυντές με το σύλλογο των εκπαιδευτικών να συνεργάζονται αρμονικά με αλληλοσεβασμό και διάλογο για τον κοινό σκοπό που είναι η μάθηση αλλά και η καλλιέργεια στάσεων και αξιών.
Με περισσή φροντίδα και μέλημα όπως και με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος και του παιδαγωγικού μας έργου θα πρέπει να εξαλείψουμε φαινόμενα σχολικού εκφοβισμού, βίας και ανισοτήτων και να προωθήσουμε δράσεις αειφορίας, πολιτισμού και αριστείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου