Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Στους Αγιασμούς των σχολείων μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων

Στους Αγιασμούς των σχολείων θα βρεθούν αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς,  μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων. 

Πιο συγκεκριμένα, στις 9 το πρωί, θα τελεστεί ο επίσημος Αγιασμός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, και συγκεκριμένα, στο «5ο Δημοτικό Βόλου», για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2019-2020, όπου θα παραβρεθεί ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ηλίας Κουτσερής. 

Η τελετή του επίσημου Αγιασμού της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, η οποία ανατέθηκε στον Σύλλογο Διδασκόντων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ) Βόλου και στην Διευθύντρια κ. Γρηγορίου Φωτεινή, θα τελεστεί στις 10:00 στον χώρο του σχολείου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιο και στην οποία τελετή, θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ηλίας Κουτσερής. 

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων 
  
Στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Νέας Ιωνίας (ΕΝΕΕΓΥΛ) θα βρεθεί για τον Αγιασμό, ο Θέμης Κορομηλής αντιπρόεδρος του Δ.Σ., στο 4ο Γυμνάσιο Βόλου η γραμματέας του Δ.Σ. Λιάνα Πασχούδη, στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου η Έφη Διανέλλου ταμίας, στο Γυμνάσιο Αγριάς ο έφορος Δημήτρης Παπαντωνίου, στο Μουσικό Γυμνάσιο ο ειδικός γραμματέας Αντώνης Μπέκος και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας ο έφορος Δημήτρης Μυλωνάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου