Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

«Φλόγα»: Προγραμματίζει δύο εκδηλώσεις τον Δεκέμβριο για ενίσχυση


Τις δομές που δεν μπορεί να υποστηρίξει το κράτος, στηρίζει ο «Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα», που πραγματοποιεί συνεχώς εκδηλώσεις, με τα έσοδα να διατίθενται στο πολύπλευρο έργο του. 

Κωπηλασία και χορός
 για στήριξη της Φλόγας

Στο χώρο της Φλόγας στο Βόλο υπάρχουν χειροτεχνίες για τα Χριστούγεννα που μπορεί ο κόσμος να αγοράσει καθημερινά τις ώρες καταστημάτων, ενώ το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της δράσης «Κωπηλατώ για τη Φλόγα» που οργανώνει το Jim Way, θα βρίσκονται στο χώρο του Αγίου Νικολάου, είδη προς πώληση για στήριξη του έργου της Φλόγας.
Η εκπρόσωπος της εταιρείας, Γεωργία Μπουδαλάκη, τόνισε ότι το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στον Άγιο Νικόλαο από 10 το πρωί ως 10 βράδυ το γνωστό γυμναστήριο θα διαθέσει κωπηλατικά εργόμετρα και θα μπορεί το κοινό, δίνοντας 3 € συμμετοχή, να κωπηλατήσει για τη Φλόγα. «Υπάρχει ένα δελτίο συμμετοχής που μπορείτε να το βρείτε στην εκδήλωση και να το συμπληρώσετε και δίνοντας τρία ευρώ να δηλώσετε την ώρα και τη διάρκεια που θα κωπηλατήσει. Θα διαθέσουμε επτά η εννιά εργόμετρα και στόχος είναι να είναι σε λειτουργία όλο το 12ωρο», δήλωσε και πρόσθεσε ότι ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη δράση. 
Η υπεύθυνη της Κοινωνικής Σχολής Χορού του Δήμου Βόλου, Άλκηστη Κοσμά, ανέφερε ότι την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου η Σχολή, στην οποία διδάσκουν εθελοντές και φοιτούν παιδιά και μεγάλοι με κοινωνικά κριτήρια, θα διοργανώσει μία εκδήλωση για τη φλόγα στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου στις 6 το απόγευμα με είσοδο 2 €.                                                                       «Θα χορέψουν παιδιά και εθελοντές και μετά θα ακολουθήσει πάρτι με όλους. Επίσης θα υπάρχει λαχειοφόρος με πλούσια δώρα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου