Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Συμβουλευτική ομηλίκων



Συμβουλευτική ομηλίκων για τον προσανατολισμό

Το Γραφείο Ε(θελω)ντής της Δ/σης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας αναζητά νέα άτομα, κυρίως φοιτητές, για τον σχεδιασμό την υλοποίηση του προγράμματος "Συμβουλευτική Ομηλίκων σε Θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού" (“Peers counselling in career guidance for young people”) που θα απευθύνεται σε νέους μαθητές και φοιτητές ή και άτομα της ίδιας ηλικίας ανεξάρτητα από το αν είναι φοιτητές ή όχι αλλά με κοινούς προβληματισμούς. Πρόκειται για ένα project όπου φοιτητές θα βοηθούν φοιτητές και συνομηλίκους τους.
Όπως αναφέρεται, «αναζητάμε άτομα με οργανωτικές ικανότητες, δεξιότητες επικοινωνίας, δημιουργικότητα, μεταδοτικότητα και ομαδική σκέψη. Απαραίτητη θεωρείται η καλή διάθεση, η επιθυμία για επικοινωνία και η ευγένεια.
Εάν ενδιαφέρεσαι ή θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Πρόγραμμα, αλλά και για το Γραφείο Ε(θελω)ντής, στείλε inbox στην σελίδα στο facebook:
https://www.facebook.com/ethelontisvolos/?ref=profile, email στο voloshope@gmail.com 
ή μπορείς να μας επισκεφτείς στη Διεύθυνση του γραφείου κτίριο Στρεφτάρη, Τοπάλη 97 με Γαλλίας, τηλ. 2421020412, https://ethelontismosvolos.wordpress.com/»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου