Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικες κάρτες και πίνακα ζωγραφικής απ΄ τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ στο Νοσοκομείο Βόλου

 


Μια διαφορετική δωρεά πραγματοποίησαν στο Νοσοκομείο Βόλου οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ καθώς ζωγράφισαν χριστουγεννιάτικες κάρτες και έναν πίνακα και τις καλλιτεχνίες τους αυτές τις δώρισαν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Την Τρίτη οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ βρέθηκαν στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου και παρέδωσαν τη δική τους δωρεά στον Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου κ. Γιάννη Ντόκο και στον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Ηλία Καραμέτο.

Το ταλέντο των μαθητών φάνηκε στα έργα τους, στα οποία αποτύπωσαν με τον πιο όμορφο τρόπο τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που όλο αυτό το διάστημα δίνουν τη δική τους μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σε ανάρτησή τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημειώνουν μεταξύ άλλων πως «Ευχαριστούμε για τη θερμή υποδοχή τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου, τους εργαζόμενους της κοινωνικής υπηρεσίας, το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό. Το δικό μας μικρό ευχαριστώ για τον καθημερινό και συνεχή αγώνα που δίνετε για τις δικές μας ζωές.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας κάτω από άλλες συνθήκες... χωρίς μάσκες... με σφικτές αγκαλιές και φανερά χαμόγελα στο σχολείο μας να μας γνωρίσετε όλους και να σας ευχαριστήσουμε έτσι όπως σας αξίζει και όπως εμείς ξέρουμε... Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Να είστε γεροί και να προσέχετε!!!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου